Tag kørekort hos Martens Køreskole i Hillerød

Køreskole tæt på Helsinge

Se video om køreskolen Se kommende hold

Køreskole i Hillerød tæt på Helsinge

Bor du i Helsinge og leder efter en køreskole at tage kørekort hos, synes jeg, at du skal overveje at vælge Martens Køreskole. Jeg har mange elever fra de omkringliggende byer rundt om Hillerød.

Jeg tager din erhvervelse af kørekort meget seriøst. Hos mig får du den lovpligtige undervisning i teori og kørsel på vej, der skal til, for at både du og dine kommende medtrafikanter får en god oplevelse på vejen.

Hvis du er utryg ved at skulle begynde på en køreskole, så er min køreskole det rette sted for dig. Jeg ved, at det er aldrig sjovt at starte på noget nyt, som man ikke har prøvet før. Derfor går jeg meget op i at tilbyde undervisning i et trygt miljø. Det gælder alt fra indretningen af teorilokalet til det tempo vi tager undervisningen i.

Læs mere om at tage kørekort

Jeg tror på, at du hurtigere bliver en dygtig bilist, hvis du går på et hold med få elever. Så er der nemlig bedre tid til, at alle kan stille spørgsmål. Derfor sørger jeg for, at der aldrig er for mange elever på vores hold. Det er både hyggeligere, sjovere og du bliver hurtigere dygtig på den måde.

Se datoer for holdstart

Det skal være nemt at gennemskue, hvad det koster at tage kørekort hos mig. Man hører alt for ofte historier om elever, der troede deres kørekort var billigere, men som blev overrasket over ekstra priser. Jeg gør alt, hvad jeg kan, for at priserne er fair og nemme at forstå, så du aldrig får ubehagelige overraskelser, når du tager kørekort hos mig.

Se priser på kørekort

Ikke alle er ens, og nogen har særlige behov eller udfordringer. Derfor tilbyder jeg også skræddersyede forløb til elever, der kræver ekstra hjælp. Har du for eksempel ADHD, ADD, autisme, aspergers, tourette, angst, stress eller er ordblind eller talblind, så kan du tage kørekort hos mig.

Læs om kørekort med særlige behov

Fra Helsinge til Martens Køreskole i Hillerød

Det tager mindre end en time at komme fra Helsinge til Martens Køreskole i Hillerød med offentlig transport.

Kontakt Rikke Martens