Tag kørekort hos Martens Køreskole i Hillerød

Køreskole tæt på Græsted

Se video om køreskolen Se kommende hold

Køreskole i Hillerød tæt på Græsted

Hvis du bor i Græsted og leder efter en køreskole at tage kørekort hos, synes jeg, at du skal overveje min køreskole. Min køreskole, Martens Køreskole, ligger i Hillerød, og jeg har mange elever fra byerne rundt omkring Hillerød – blandt andet Græsted.

Jeg tager din erhvervelse af kørekort til personbil meget seriøst. I trygge rammer får du den lovpligtige undervisning i teori og kørsel på vej, der skal til, for at både du og dine kommende medtrafikanter får en god oplevelse på vejen.

Lad os være ærlige: Det er aldrig sjovt at starte på noget nyt, som man aldrig har prøvet før. Jeg går meget op i at tilbyde undervisning i et trygt miljø. Det gælder alt fra indretningen af teorilokalet til det tempo vi tager undervisningen i.

Læs mere om at tage kørekort

Du får mest ud af undervisningen, når der er tid til, at alle kan stille spørgsmål. Derfor sørger jeg for, at der aldrig er for mange elever på vores hold. Det er både hyggeligere, sjovere og du bliver hurtigere dygtig på den måde.

Se datoer for holdstart

Det kan være svært at gennemskue, hvad det koster at tage kørekort. Og man hører ofte historier om elever, der troede deres kørekort var billigere, men som blev overrasket over ekstra priser. Jeg gør alt, hvad jeg kan, for at priserne er fair og nemme at forstå, så du aldrig får ubehagelige overraskelser.

Se hvad et kørekort koster

Jeg tilbyder også skræddersyede forløb til elever, der kræver ekstra hjælp. Har du for eksempel ADHD, ADD, autismespektrum, aspergers, angst, stress eller er ordblind talblind eller døv, så kan du tage kørekort hos mig.

Læs om kørekort med særlige behov

Her ligger Martens Køreskole

Det tager mindre end en time med offentlig transport at komme fra Græsted til min køreskole i Hillerød.

Kontakt Rikke Martens