Tag kørekort hos Martens Køreskole i Hillerød

Køreskole tæt på Fredensborg

Se video om køreskolen Se kommende hold

Køreskole i Hillerød tæt på Fredensborg

Hvis du bor i Fredensborg og leder efter en køreskole at tage kørekort hos, synes jeg, at du skal overveje at vælge Martens Køreskole.

Jeg tager din erhvervelse af kørekort til personbil meget seriøst. I trygge rammer får du den lovpligtige undervisning i teori og kørsel på vej, der skal til, for at både du og dine kommende medtrafikanter får en god oplevelse på vejen.

Det kan være svært og udfordrende, at starte på noget nyt, som man aldrig har prøvet før. Derfor går jeg meget op i, at undervisningen hos mig foregår i et trygt og hyggeligt miljø. Det vil du opleve i alt fra indretningen af teorilokalet til det tempo, som vi tager undervisningen i.

Læs mere om at tage kørekort

Du får selvfølgelig meget mere ud af din undervisning, hvis der er tid til, at du kan stille spørgsmål. Derfor sørger jeg altid for, at der aldrig er for mange kursister på mine hold. Det er både hyggeligere, sjovere og du bliver hurtigere en dygtig bilist på den måde.

Se datoer for holdstart

Det kan være svært at gennemskue, hvad det præcis koster at tage kørekort. Derfor hører man ofte historier om elever, der blev overrasket over, hvor mange ekstra udgifter, der kom oveni den forventede pris. Jeg gør alt, hvad jeg kan, for at priserne er fair og nemme at forstå, så du aldrig får ubehagelige overraskelser.

Se priser på kørekort

Udover mine faste hold, tilbyder jeg også skræddersyede undervisningforløb til elever, der har særlige behov eller udfordringer. Har du for eksempel ADHD, ADD, autisme, aspergers, tourette, angst, stress eller er ordblind eller talblind, så kan du tage kørekort på min køreskole.

Læs om kørekort med ekstra hjælp

Så nemt er det at tage fra Fredensborg til Martens Køreskole

Det tager ikke mere end 15 minutter med offentlig transport at komme fra Fredensborg til Martens Køreskole i Hillerød. Og når du skal have din praktiske undervisning på vej, kan vi eventuelt aftale, at du bliver hentet i Fredensborg.

Kontakt Rikke Martens