Anmeldelser fra tidligere elever

Hos Martens Køreskole gør jeg alt, hvad jeg kan, for at du får en tryg og god oplevelse med at tage kørekort. På denne side kan du læse nogle af de mange anmeldelser, som tidligere elever har skrevet på køreskolens Facebook-side. Du er meget velkommen til selv at skrive en anmeldelse på Facebook-siden, efter du har taget kørekort.

Bedste køreskole

Bedste køreskole, med en skøn lærer. Teoriundervisningen med Rikke var ikke kun lærerig, men også enormt hyggelig, og noget jeg faktisk savner efter at have fået mit kort. Køretimerne var også super, og Rikke er god til at planlægge dem sådan, at man ikke ender med at betale for en masse ekstratimer – jeg ved at dette kan være et problem andre steder.
Vælger man Martens køreskole er man sikker på at lære alt man skal kunne, og at man får en fantastisk kørelærer.

Emilie P., Hillerød

Hyggelig undervisning

Hvis du leder efter en køreskole, hvor undervisningen er hyggelig og du får en god oplevelse, når du skal lære at køre, så vil jeg helt klart anbefale Martens køreskole! 👍

Emil S., Hillerød

Bedste kørlærer

Bedste køreskole, med den bedste kørelærer. Rikke er rigtigt god til at få folk godt igennem teori, også på en god måde så man ikke falder i søvn ligesom mange andre steder. Derudover er hun meget rar at køre med, det hele går stille og roligt plus man får nogle rigtig gode samtaler undervejs.
Generelt kan jeg kun anbefale Rikke

Søs K., Helsinge

Fantastisk undervisning

Jeg tog mit kørekort på under 3 måneder og bestod alt i første forsøg. Dette var aldrig sket uden Rikkes fantastiske undervisning og store støtte gennem hele forløbet 🙂 vil helt klart anbefale Martens Køreskole til andre!

Julie L., Hørsholm

Perfekt køreskole

Den perfekte køreskole! Den til tider kedelige teori undervisning, blev hos “Martens” byttet ud med komfortable stole, slik og en god undervisning. Jeg har været utrolig, glad for mit forløb hos Martens køreskole.
Det har gået hurtigt, og det har været en fornøjelse at kører med Rikke!;)
Martens er det helt rigtige valg, hvis du gerne vil have de bedst mulige forudsætninger for dit kørekort.

Jeppe L., Hillerød

Super sjov kørelærer

Super fantastisk køreskole og en super sjov og dejlig kørelærer!😊

Mihai S., Hillerød

Meget tilfreds

Jeg har været meget tilfreds med at tage mit kørekort hos Martens Køreskole. Teoriundervisningen er rigtig spændende, samt en fantastisk underviser som lærer godt fra sig.
Køretimerne foregår meget professionelt, men alligevel er der plads til at snakke og grine. Dette giver dig et mere afslappet og ikke akavet forhold til din kørelærer.
Derfor vil jeg helt klart anbefale denne køreskole 🙂
Tusinde tak for et par skønne måneder.

Amalie P., Hillerød

Super skøn køreskole!

Super skøn køreskole! Og Rikke er bare dygtig og sød. Alle burde vælge Martens køreskole.

Asta H., Fredensborg

Trygge rammer

Rikke Martens Køreskole danner fantastiske trygge rammer under processen. Du får en kørelærer der er engageret i dig og lytter til dine behov og ønsker. Jeg var ret nervøs, og usikker på at skulle ud i trafikken, men under hele forløbet har jeg aldrig været i tvivl om at Rikke havde styr på sit kram, og hun ledte mig trygt og sikkert igennem forløbet.
Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre køreskole!!

Emma D., Hillerød

Den bedste køreskole

Martens køreskole er uden tvivl den bedste køreskole, med den bedste kørelærer!! Undervisningen formår både at være virkelig hyggelig og lærerig på samme tid. Hele forløbet har helt igennem været en super god oplevelse, med trygge og struktureret rammer. – Kan varmt anbefales

Laura H., Farum

Plads til at være dig selv

Rikke Martens’ køreskole er i min verden den absolut bedste køreskole. Rikke formåger at bygge en hyggelig og lærerig atmosphere op hvor der er plads til at være “dig selv”. Hos Rikke føler du dig som en PERSON og ikke et TAL. Hele vejen igennem.

Alexander P., Hillerød

Bestod i første forsøg

God og hyggelig undervisning med fint fokus på hvad der forventes til prøverne. Trods pause grundet Corona fik Rikke forberedt mig godt – og det lykkedes mig at bestå begge prøver i første forsøg

Lykke H., Hillerød

På Facebook kan du læse endnu flere anmeldelser fra tidligere elever på køreskolen.

Læs flere anmeldelser
Kontakt Rikke Martens