Har du særlige udfordringer?
Du kan stadig få kørekort!

Ekstra hjælp til dig der har særlige behov

Selvom du måske ikke er i stand til at følge den almindelige undervisning, har du stadigvæk mulighed for at tage kørekort hos Martens Køreskole. Her kan du få skræddersyet dit forløb, så undervisningen passer til dine personlige behov. Din diagnose behøver nemlig ikke at stå i vejen for drømmen om et kørekort.

Der findes så mange forskellige former for diagnoser eller udfordringer, som jeg vælger at kalde det. Fælles for mange af dem er, at det ikke altid er lige let at navigere i. Der er mange der synes at det er svært at være i selskab med for mange mennesker, eller svært at forholde sig til forskellige situationer.

Jeg laver derfor undervisning der tilpasses den enkelte elev, efter en snak med dig om lige præcis dine udfordringer.

Jeg har taget kurser, der hjælper mig med at forstå mennesker med diagnoser. Jeg har det selv tæt inde på livet og har igennem mit voksenliv fået en indsigt i at omgås mennesker med særlige behov. Jeg har efterhånden haft mange elever med forskellige diagnoser og særlige behov. Elever der har forskellige udfordringer i hverdagen, der giver dem særlige behov. Der kan være mange årsager til, at man ikke lige synes at et almindeligt hold virker tiltalende, og at man ønsker sig noget andet. Den klarer vi fint her hos mig, hvor vi tager en snak og finder frem til lige netop dit behov.

Når du og jeg har taget en snak, finder vi ud af hvad der lige præcis passer dig i dit forløb. Hvordan indlærer du tingene bedst? Kan du bedst lide at jeg sidder nede ved dig i teorilokalet.? Eller har du behov for samme smagsindtryk, når du skal lære? Har du brug for mange pauser? Er du den der skal styre billedfremviseren? Forstår du bedst ved fysisk at se tingene eller er du bedst til at sidde og læse dig til tingene og derefter høre det? Alt sammen ting jeg har oplevet fra forskellige elever.

Vil du gerne på et lille hold med max 3 elever eller max 6 elever eller ønsker du at få eneundervisning.
Alt er muligt, så længe vi på forhånd har taget en snak om dine udfordringer og dine behov og ønsker.

Elever med særlige udfordringer/diagnoser og særlige behov, anbefales at tilmelde sig et hold, hvor der tages ekstra hensyn til dette. Der er som udgangspunkt 3 eller 6 elever på sådan et hold. Man har også mulighed for at modtage eneundervisning, hvis det er det eneste der virker for en. Kontakt mig på 21 51 55 20 for at få et prisoverslag på dit kørekort.

Vær opmærksom på at små hold, udfordrede hold og eneundervisning er en anderledes pris. Ring for info

Mød en tidligere køreskoleelev

Alexander klarede prøverne i første forsøg trods angst

“Martens Køreskole er i min verden den absolut bedste køreskole. Rikke formåger at bygge en hyggelig og lærerig atmosphere op hvor der er plads til at være “dig selv”. Hos Rikke føler du dig som en PERSON og ikke et TAL. Hele vejen igennem.Jeg dealer selv med Angst og jeg kan ærligt sige at jeg ikke kunne have klare mig igennem et forløb på en “standard” køreskole.Men med Rikke er der plads til at snakke om de problemer man går og slæber rundt på, Samtidig med at lære alt hvad man skal for at komme igennem begge prøver i første forsøg. Det havde jeg aldrig troet at jeg kunne.Derfor kan jeg varmt anbefale Rikke Martens’ Køreskole til alle og en hver. Du finder ikke et bedre sted at tage dit kørekort.”

– Alexander

Nicolai fik opfyldt sin drøm om at få kørekort trods ADHD

“Min tid hos Rikke Martens har været over al forventning. Jeg startede hos hende på et hold for unge med diagnose, og det var rigtig godt for mig, fordi hele undervisningen blev holdt på et meget pædagogisk plan og var meget visuel. Hvis man var i tvivl om noget som helst omkring teorien, blev det vist på en tavle med små biler, så man fik et meget klarere billede af, hvad der foregik. Så jeg kan kun anbefale Rikke.”

– Nicolai

Kontakt Rikke Martens