Tag kørekort hos Martens Køreskole i Hilerød

Køreskole tæt på Gilleleje

Se video om køreskolen Se kommende hold

Køreskole i Hillerød tæt på Gilleleje

Hvis du bor i Gilleleje og leder efter en køreskole at tage kørekort hos, synes jeg, at du skal overveje min køreskole.

Jeg tager din erhvervelse af kørekort meget seriøst. I trygge og afslappende rammer får du den lovpligtige undervisning i teori og kørsel på vej, der skal til, for at både du og dine kommende medtrafikanter får en sikker oplevelse på vejen.

For nogen kan det være en utryg oplevelse at skulle tage kørekort, fordi det er en helt ny disciplin, som man skal lære. På min køreskole går jeg meget op i at tilbyde undervisning i et trygt miljø. Det vil du opleve i alt fra indretningen af mit teorilokale til det tempo vi tager undervisningen i.

Læs mere om at tage kørekort

Du får mest ud af undervisningen, når der er tid til, at alle kan stille spørgsmål. Derfor sørger jeg for, at der aldrig er for mange elever på vores hold. Det er både hyggeligere, sjovere og du bliver hurtigere dygtig på den måde.

Se datoer for holdstart

Jeg gør alt, hvad jeg kan, for at prisen på at tage kørekort er gennemskuelig. Hos mig skal du derfor ikke være bange for at få en ubehagelig overraskelse, når du er færdig med dit forløb, har bestået køreprøven og fået dit kørekort.

Se priser på kørekort

Jeg tilbyder også skræddersyede forløb til elever, der kræver ekstra hjælp. Har du for eksempel ADHD, ADD, autisme, aspergers, tourette, angst, stress eller er ordblind eller talblind, så kan du tage kørekort hos Martens Køreskole. Læs om kørekort med særlige behov

Her ligger Martens Køreskole

Det tager faktisk mindre end en time med offentlig transport at komme fra Gilleleje til Martens Køreskole i Hillerød.

Kontakt Rikke Martens