Tag kørekort hos Martens Køreskole i Hillerød

Køreskole tæt på Allerød

Se video om køreskolen Se kommende hold

Køreskole i Hillerød tæt på Allerød

Bor du i Allerød og er du på udkig efter en køreskole, synes jeg, at du skal overveje at starte på min køreskole, Martens Køreskole. Jeg har mange elever fra Allerød, som tager turen til Hillerød for at tage kørekort hos mig.

Jeg tager din undervisning til erhvervelse af kørekort meget seriøst. I trygge og hyggelige rammer får du den nødvendige undervisning i teori og kørsel på vej, der skal til, så du og dine kommende medtrafikanter får en god og sikker oplevelse på vejen.

Lad os være ærlige: Det er aldrig sjovt at starte på noget nyt, som man aldrig har prøvet før. Jeg går meget op i at tilbyde undervisning i et trygt undervisningsmiljø. Det gælder alt fra indretningen af teorilokalet til det tempo vi tager undervisningen i.

Læs mere om at tage kørekort

Du får mest ud af undervisningen, når der er tid til, at alle kan stille spørgsmål. Derfor sørger jeg altid for, at der ikke er for mange elever på mine hold. Det er både hyggeligere og sjovere. Og det bedste af det hele: Du bliver også hurtigere dygtig på den måde.

Se datoer for holdstart

Det kan være svært at gennemskue, hvad det koster at tage kørekort. Og man hører ofte historier om elever, der troede deres kørekort var billigere end det blev i sidste ende. Jeg gør alt, hvad jeg kan, for at mine priser er nemme at gennemskue. Du får ubehagelige overraskelser hos mig.

Se priser på kørekort

Udover mine faste hold, tilbyder jeg også skræddersyede forløb til elever, der kræver ekstra hjælp. Har du for eksempel ADHD, ADD, autismespektrum, aspergers, angst, stress eller er ordblind talblind eller døv, så kan du tage kørekort hos mig.

Læs om kørekort med særlige behov

Så tæt på Allerød ligger min køreskole

Det tager ikke mere end 26 minutter at komme fra Allerød st. til Martens Køreskole i Hillerød med offentlig transport. Derudover kan jeg efter nærmere aftale med dig tilbyde at hente dig i Allerød i forbindelse med din praktiske køreundervisning.

Kontakt Rikke Martens